RPD bvba,
uw ervaren garagist uit Diepenbeek

Welkom bij RPD BVBA, uw garage voor herstellingen en het onderhoud van uw wagen. Richard Priemen heeft meer dan veertig jaar ervaring als garagist in Diepenbeek en omgeving. Uw auto is hier dus in goede handen voor een grondige onderhoudsbeurt of herstelling.

Alle merken

Alle merken zijn bij ons welkom en elke auto wordt door Richard persoonlijk gerepareerd en nagekeken. Wij zijn open van maandag tot vrijdag van 9 uur tot 17.30 uur. Zaterdag en zondag zijn wij gesloten. Als u met panne af te rekenen krijgt, kan onze takeldienst u te hulp komen, 24 uur op 24 en 7 dagen op 7.

Klaar terwijl u wacht

Als u bovendien uw auto op afspraak binnenbrengt, rijdt u diezelfde dag weer met een perfecte auto naar buiten! Handig voor zowel particulieren als zelfstandigen die hun wagen dagelijks gebruiken. Vergeet dus niet op voorhand een afspraak te maken. Dat doet u best telefonisch.

Neem contact op

Om u nog wat duidelijker te maken wat wij allemaal voor u kunnen doen, hebben wij RPD in beeld gebracht op de fotopagina. Nog vragen voor deze garagist in Diepenbeek? Neem dan snel contact op met Richard Priemen.

RPD BVBA - Diepenbeek