Professioneel onderhoud van uw wagen

Is uw wagen aan onderhoud toe? Of hebt u brokken? Dan bent u bij RPD bvba aan het juiste adres. Wij voeren het onderhoud van uw wagen in Diepenbeek en omgeving grondig uit. Ook voor de herstelling van alle merken aan scherpe prijzen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn bovendien betaalbaar en dat voor iedereen.

Kwaliteitsmaterialen

Wij gebruiken telkens onderdelen van originele kwaliteit. Werken met kwaliteitsmaterialen vereist vakmanschap en kennis. Die hebben wij in huis. Richard werkt dagelijks mee in het atelier. Zo kan u hem aanspreken wanneer u wil. U kan ons ook inschakelen voor carrosseriewerk of om uw airco bij te vullen en te reinigen.

Wij focussen op betrouwbaarheid en flexibiliteit. Als onafhankelijke garagehouder hebben wij de knowhow en ervaring om uw wagen probleemloos te herstellen. We garanderen u ook een vlotte service. Bij een klein onderhoud kan u gewoon even wachten met een krant en een koffie. Of u kan ons aanbod aan recente tweedehandswagens bekijken.

Neem even contact op

Nog vragen over het onderhoud van uw wagen door Richard Priemen in Diepenbeek? Neem dan beslist contact op. RPD bvba helpt u graag verder!